Wedstrijddisciplines

Symbo richt zich vooral op het plezierhebben tijdens de trainingen. Echter, in elke discipline kan meegedaan worden aan wedstrijden. Onder de reglementen van de KKUSH (Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus) kan deelgenomen worden aan competitie. Op deze pagina kan je de algemene richtlijnen van de KKUSH per discipline terugvinden. Indien je verdere interesse hebt, vraag je gerust meer informatie aan de instructeurs van de desbetreffende discipline.

Wedstrijdreglementen

De wedstrijden vallen onder de algemene richtlijnen van de KKUSH. Algemene verplichtingen i.v.m. de organisatie en inrichting van een wedstrijd, de administratieve verplichtingen, de toelatingsvoorwaarden, richtlijnen met betrekking tot het terrein, groepsindeling / overgangen / puntentelling / diskwalificatie / gebruik van beloning…, de samenstelling van het parcours / lengte van het muziekstuk,… vallen allemaal onder het reglement van de Koninklijke Kynologische Unie Sint-Hubertus.

Wedstrijd spelen in Symbo-kledij…
Onze hondenschool kan niet trotser zijn!
Geïnteresseerd? Vraag ernaar in de kantine
of kijk op onze merchandising-pagina.

Download hier de reglementen van de wedstrijddisciplines:

Sportkalender

Op de Sportkalender, die je kan terugvinden op de KKUSH-site, vindt u de data en locaties waar brevetproeven en wedstrijden worden ingericht.