Praktisch

Info avond

Om de tien weken organiseren wij een info avond. Deze informatieve avond is ingericht voor alle geïnteresseerden. Op deze vrijdagavond krijgt u meer info over onze visie, de opvoeding, het wel en wee van onze hondenschool en al het nodige om bij ons van start te gaan met jullie viervoeter. Om alles rustig te laten verlopen, laten we de hondjes nog even thuis. Inschrijven is niet nodig. De precieze data vindt u in onze kalender.

Locatie: Symbo-kantine, Zandstraat 18, 2070 Zwijndrecht
Aanvang: 20u00

Inschrijven

Vanaf de maandag volgend op de info-avond kan u zich op deze website inschrijven voor de eerstvolgende puppy- of basiscursus. Dat kan op deze pagina.

Start cursus

Er start om de tien weken een nieuwe cursus (Puppy en Basis). De eerste les van de Puppy, Puppy+, Basis en Basis+ zijn theoretische lessen, daarna volgen 9 praktijklessen. Klik hier voor meer info. Opgelet: Diegenen die de puppy- en basiscursus hebben gevolgd, gaan automatisch over naar de Puppy+ of Basis+ klas, u hoeft hier dus geen examen voor af te leggen.

Puppy- / Basisparty

Voor de nieuwkomers wordt een Puppy / Basisparty ingericht, dit tweemaal een half uurtje tijdens de lessenreeks. Op deze leerzame momenten komt u meer te weten over het gedrag van een hond en leert uw hond hoe zich sociaal te gedragen tegen andere honden. Voor meer info hieromtrent kan u zich richten tot de instructeur.

Overgangen

Voor de vervolgklassen A en B is er geregeld een mogelijkheid om aan een overgangsexamen deel te nemen, in overleg met de instructeur. De overgang van C naar D gebeurt via een brevetproef. Voor meer info kan u terecht bij uw instructeur.

  • Oefeningen van het overgangsexamen van A naar B (pdf, 308kb).
  • Oefeningen van het overgangsexamen van B naar C (pdf, 310kb).
  • Voor meer info omtrent de overgang van C naar D, klik hier.

Huishoudelijk reglement

Voor een goede orde en verstandhouding vragen wij een aantal afspraken te respecteren. U vindt het reglement terug via deze link (pdf, 369kb).

Nog vragen?

Kijk dan zeker nog eens op onze rubriek Veelgestelde vragen. Daar hebben we de meest gestelde vragen over de basis- en puppycursus op een rij gezet.