Veelgestelde vragen – inschrijving

Hieronder de meest gestelde vragen rond de inschrijving:

Wat moeten we juist doen om ons in te schrijven?

Vanaf de maandag volgend op de info-avond, kan u zich via deze link inschrijven op de puppy- of basiscursus die twee weken later start. Om ervoor te zorgen dat u en uw hond de aandacht krijgen die jullie verdienen, beperken we het aantal plaatsen tot 8 per cursus. Snel inschrijven is dus de boodschap. Uw inschrijving is pas definitief na elektronische betaling van het lidgeld. Verdere instructies daarover ontvangt u op het mailadres waarmee u zich inschrijft.

Dient er vooraf ingeschreven te worden? Bestaat er zoiets als ‘volzet’? Is er nog plaats in de volgende reeks?

Om ervoor te zorgen dat u en uw hond de aandacht krijgen die jullie verdienen, beperken we het aantal cursisten per lesreeks. Snel inschrijven is dus de boodschap. Dat kan vanaf de maandag volgend op de info-avond, dus ruwweg twee weken voor de start van de cursus via deze link. Om te voorkomen dat lesreeksen te lang op voorhand volzet raken, kan u zich alleen opgeven voor de eerstvolgende cursus die start.

Ben ik verplicht om me na de info-avond onmiddellijk in te schrijven?

De info-avond is een vrijblijvende informatieavond, u dient dus niet onmiddellijk in te schrijven. Stel dat u weet dat u binnen een bepaalde termijn een nieuwe huisgenoot zult hebben en alvast wil kijken of de aanpak van Symbo bij u past, dan kan u al naar de info-avond komen en u later voor een volgende cursus inschrijven.

Andere antwoorden over volgende onderwerpen: