Inschrijving startcursus gehoorzaamheid

Om ervoor te zorgen dat alle honden de aandacht krijgen die ze verdienen, houden we onze groepen klein en beheersbaar. Daarom werken we met voorinschrijvingen.

Zowel voor puppy’s als voor (iets) oudere honden, is er een maximaal aantal welkom per groep. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen. Wij beschouwen uw hond als pup tot een leeftijd van 5 maanden. Wanneer de groepen volzet zijn, kan u zich inschrijven op de wachtlijst. Wanneer er plaatsen vrijkomen of een nieuwe cursus start, worden eerst de mensen op de wachtlijst gecontacteerd.

Vooraf inschrijven is dus verplicht voor zowel puppy- als basisklas. Als u het inschrijvingsformulier niet ziet, wil dat zeggen dat de eerstvolgende cursus volzet is. U kan zich dan opgeven voor de wachtlijst. De datum waarop de volgende cursus start, vindt u hier.

Uw inschrijving is pas definitief als u binnen de drie werkdagen het volledige lidgeld heeft gestort op onze rekening KBC 737-0057397-16 / BIC kredbebb / IBAN BE72 7370 0573 9716. Na die datum vervalt uw inschrijving.